Modele de manusi fara degete crosetate

Randul 71 se incepe inmultirea pentru degetul Mare. Se procedeaza ca si la modelul 1 de mai sus, doar ca se inmultesc 12 ochiuri pentru degetul Mare, firul fiind mai subtire. FULAR: Circumferinta este de 130 cm si latimea de 25 cm Caciula: circumferinta craniana 52-56 cm; Manusi: circumferinta e de 20 cm si lungimea de 20 cm. materiale necesare: 250 g FIR GRI – argintiu Rialto Chunky (100% Lana, 60 m/50 g) 100 g de sapin dégradent.. Randul 83 se incheie ochiurile de la degetul Mare, se continua Lucrul cu Celelalte ochiuri, INCA 24 de randuri apoi se incheie. Se monteaza 36 de ochiuri PE un AC, apoi se repartizeaza PE 4 ACE (Cate 9 pe fiecare AC). Se tricoteaza circulaire, numai PE FATA 70 de randuri. . Randul 1-2 se imbina cu Atentie sa nu fie rasucite ochiurile, se Pune un marqueur, apoi se tricoteaza 2 randuri PE Fata… Randul 32 se Lucrezia toate ochiurile PE FATA si se incepe inmultirea pentru degetul Mare. PE primul AC (Langa Marker), se inmultesc primele 2 ochiuri (primele 2 ochiuri se vor dubla, vor fi 4) iar PE primul AC vor fi 9 ochiuri. Randul 42 se transfera PE 2 ACE, cele 10 ochiuri inmultite pentru degetul Mare, apoi se Lucrezia Inca un Rand PE dos unul PE fata de 6 ori, se incheie. Se repartizeaza Celelalte 28 de ochiuri PE 4 ACE, si se Lucrezia randul PE dos.

Materiale necesare: 100 g FIR GRI (100% Lana Merinos); Andrele Nr. 4. descrierea lucrarii: se monteaza PE Andrea 52 ochiuri si se tricoteaza circulaire 40 cm élastique 2 × 2. In ultimul rand al élasticului se adauga 2 ochiuri. En continuare se va tricota.. Aceste mănuşi sunt realizate DIN FIR de LAN cu Acril şi sunt prevăzute cu Protecţie de piele în palmă. Sunt potrivite pentru sezonul rece. Oferă lejeritate mâinilor în timpul utilizării Lor, de aceea pot fi folosite de persoanele Care utilizează Borsec rulant, persoanele Care Lucrezia în condiţii de frig.

PE partea exterioară a mâinii este aplicat un élastique lat, care face mănuşa să fie uşor de,, îmbrăcat “. Aceste Manusi fara degete, pot fi un cadou MINUNAT, facut cu suflet pentru persoanele Dragi, cu ocazia Sarbatorii de craciun. Randul 34 se inmulteste primul Ochi (Langa Marker) se Lucrezia normal 2 ochiuri, se inmulteste al 5-Lea Ochi si se Lucrezia in continuare PE FATA tot randul (vor fi 11 PE primul AC). Grosimea este stabilită după măsură fixă. Sunt încereputation din partea de sus PE un lanţ simplu apoi am continuat cu căsuţe DIN 4 picioruşe duble alternatif cu lanţ de 4 ochiuri. La rândul 2 este schimbată ordinea: este înlocuit lanţul cu picioruşele. În dreptul degetului Mare am lăsat un orificiu de 4 rânduri (nu am mai lucrat Circular), apoi am Unit cele 2 colţuri şi am continuat cu 5 rânduri de căsuţe.